Palvelut

Työnohjaus


Sekä Tiina Malmisalo että Tiina Kiesi tekevät yksilö-, ryhmä- ja työyhteisötyönohjauksia. Teemme myös yhdessä ryhmätyönohjausta. 


Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja omaan työhön liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden tarkastelua ja jäsentämistä koulutetun työnohjaajan avulla. Työnohjauksen tavoitteena on vapauttaa voimia, luovuutta ja ajattelua työhön ja sen rajojen tunnistamiseen.

Coaching


Tiina Malmisalo on tiimien ja johdon coach CCLT. Teen yksilö ja ryhmäcoachausta.

Coaching auttaa asiakasta fokusoimaan ajatteluaan ja toimintaansa, saavuttamaan tavoitteitaan sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Sen avulla saadaan aikaan punnittuja päätöksiä, reflektoivaa oppimista ja syvällistä kehitystä.

Coaching antaa välineitä omissa rooleissa kasvamiseen ja ja intoa tavoitteiden saavuttamiseen. Coaching tähtää valmennettavan yksilön tai organisaation kokonaisvaltaiseen kehitykseen, kasvuun, tasapainoon ja ekologisuuteen parantamalla asiakkaan suorituskykyä ja toimintatapoja.

Yksilöcoach auttaa valmennettavaa ihmisenä ja yksilönä kehittymään ja hyödyntämään koko nykyisen ja käyttämättömän potentiaalinsa. Näin valmennettava saavuttaa ja myös ylittää omat tavoitteensa ja auttaa koko organisaatiotaan menestymään.


Tarinateatteri Narrante

Ryhmällämme on 25 vuoden kokemus tarinateatterin tekemisestä. 

Käytämme menetelmää monipuolisesti työyhteisöjen kehittämisessä, muutosprosessin työstämisessä, seminaaripäivissä, koulutuksissa, haastavien teemojen käsittelyssä sekä yhteisten kokemusten jakamisessa.


Fysioterapia

Malmisalon Tiina ottaa vastaan fysioterapia- asiakkaita:      

Turun Gynekologikeskus

https://www.gynekologikeskus.fi 

Terveystalo Pulssi Turku

https://www.terveystalo.com